20 Σεπ 2012

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ - ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ- ΚΑΘΑΡΣΗ. ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ»


Ο άνθρωπος ήρθε στη γήινη αυτή ζωή για να γνωρίσει το φυσικό κόσμο όντας Θεϊκό Συμπαντικό Ον και να ζήσει με υγεία, χαρά και δημιουργικότητα. Η μόνη ευθύνη του ως προς τον εαυτό του, τους άλλους, τη ζωή, είναι να είναι ένας ευχαριστημένος άνθρωπος και να αφυπνίσει την εσωτερική του Γνώση ότι είναι Ένα με όλα και ότι η Ένωση αυτή είναι η Θεία Αγάπη. Κι έτσι γεννιέται! Αργότερα αρχίζει σιγά-σιγά να εντάσσεται μέσα στο κοινωνικό σύστημα πεποιθήσεων και πιστεύω. Υπακούει στο προγονικό σενάριο, μια «διήγηση της ζωής», πιστεύοντας ότι αυτή είναι η ζωή. Βρίσκεται στο νόμο του τυχαίου, της μοίρας, του κάρμα, ένοχος ενός προπατορικού αμαρτήματος! Αποσυνδεδεμένος από το Βάθος του, τον Εσωτερικό του Εαυτό, ξεχνάει τη Θεϊκή Συμπαντική του Ουσία, ότι είναι Ένα με το Όλον, απομονώνεται, αποδυναμώνεται και τότε εμφανίζονται «δυσλειτουργίες» σε διάφορους τομείς για να τον αφυπνίσουν και να τον ωθήσουν να επανασυνδεθεί με τον Θεϊκό του Εαυτό.

Στην «Ομάδα του Αναγεννημένου Ανθρώπου», θα ανοίξουμε την Πύλη της Γνώσης του Βάθους και θα αφεθούμε να καθοδηγηθούμε από αυτήν. Θα επικαλεστούμε την ενέργεια κάθαρσης του Φωτός και θα φωτίσουμε μετουσιώνοντας πτυχές της ύπαρξής μας που δεν αποδεχόμαστε. Θα απελευθερωθούμε από σκέψεις φόβου, ενοχές και καθηλωτικές πεποιθήσεις. Με δημιουργικό οραματισμό θα επικαλεστούμε την ενέργεια της εμπιστοσύνης για να δεχτούμε δονήσεις προστασίας και ασφάλειας και να παραδοθούμε στη ροή της ενέργειας, της Ζωής. Όταν επιτευχθεί και αφυπνιστεί η αίσθηση της Εσωτερικής Ενότητας νιώθουμε μια πρωτόγνωρη βαθιά ψυχική ανάταση, αίσθηση πληρότητας, γαλήνη στην ψυχή και το σώμα, δύναμη και την υποστήριξη που χρειαζόμαστε στο υπέροχο ταξίδι της Αληθινής Ζωής!




Όταν το ποτάμι της ενέργειας του ανθρώπου συναντάει εμπόδια και δεν μπορεί να κυλήσει ελεύθερα, παρεμποδίζεται η εξέλιξη και η ανάπτυξή του και επικρατούν συναισθήματα δυσαρέσκειας. Στη συσσώρευση και στη συγκράτηση της ενέργειας έχει τις ρίζες της η α-σθένεια, η αδυναμία. Στην ελεύθερη ροή και ανταλλαγή της ενέργειας βρίσκεται η χαρά, η ευτυχία και η δύναμη. Ας πάρουμε λοιπόν αγκαλιά τον εαυτό μας, ας τον σηκώσουμε ψηλά και ας τον λικνίσουμε σαν μωρό, όπως μας λίκνιζε κάποτε η μητέρα μας στην αγκαλιά της. Ας χαλαρώσουμε κι ας αφεθούμε να βυθιστούμε μέσα μας για να συντονιστούμε με τον Παλμό της Ζωής, με τον Παλμό της Αγάπης. Ας αφεθούμε στην αγκαλιά της Θεϊκής Μητέρας, στην αγκαλιά της Μεγαλοσύνης! ΟΛΑ και ΟΛΟΙ είμαστε ΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!

Η Ομάδα του «Αναγεννημένου Ανθρώπου» θα ξεκινήσει την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, ώρα 6:30μ.μ.-9:30μ.μ. και κάθε Δευτέρα, στο ΚΟΑΝ-HolistiCenter, Tαϋγέτου 12, ΑΙΓΑΛΕΩ (κοντά στο μετρό). Τηλ. 2105911823, 2107560272, 6945434004.
ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΒΑΣΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου