21 Οκτ 2012

Βιωματικό Σεμινάριο: Προετοιμασία για την Καινούρια Ανθρωπότητα που ανατέλλει. Ανάψαμε τα Φώτα και διαλύθηκαν οι σκιές του νου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ
''ΑΝΑΨΑΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΥ''

Η πορεία της φοβικής - εγωικής νοοτροπίας και της άγνοιας,μας οδήγησε σε κακοτράχαλα και αδιέξοδα μονοπάτια. Αυτή την Κοσμική Στιγμή, ο τρόπος να επανενωθούμε με το πραγματικό μας Μεγαλείο είναι να υπερβούμε τα ''χαρακτηριστικά της μικρότητας'' που καθόρισαν την προηγούμενη πορεία μας, δηλαδή: τις αντιθέσεις Καλό-Κακό, Ζωή-Θάνατος, Υγεία-αρρώστεια.
Της Τύχης και της Σύμπτωσης
Της βίας και της Κτητικότητας
Της φθοράς και της διαφθοράς.

 


















Έτσι η επόμενη βαθμίδα θα μας επανενώσει με τη Μεγαλοσύνη και την Eυθύνη. Η Μεγαλοσύνη θα φέρει τη Γαλήνη, την Ηρεμία και την Ησυχια του Νου για να μπορούμε να συντονιζόμαστε με όλες τις Αγνές και Καθαρές Δυνάμεις.

{...κι αν βαρεθούμε ....απο την πολλή Γαλήνη, θα είμαστε ελεύθεροι να επιστρέψουμε στη Νοητική Φασαρία, κανείς δεν θα μας στερήσει την ''ελευθερία'' να υποφέρουμε, να υποβαθμιζόμαστε, να γερνάμε, να πεθαίνουμε!...}

Η Ζωή είναι Mεγαλειώδης, Aγνή, Kαθαρή και γεμάτη Δύναμη!
Για να τη συναντήσω θα πρέπει να ορθώσω το ανάστημά μου και να ξεπλύνω την υποτέλεια που υπαγόρευσαν τα Παραμύθια της Φρίκης με τα οποία τράφηκα και με αποκοίμησαν επί αμέτρητους αιώνες.

Αυτά όλα είναι οι Σκιές που κυβερνούν το Νού μου και την καθημερινότητά μου. Με αυτά τα τατουάζ που χάραξε στο Νού μου η άγνοια ερμηνεύω τον Κόσμο. Δηλαδή προσπαθώ με όλο το σκοτάδι να ερμηνεύσω το Φώς πού είναι η Zωή !!!

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
''ΑΝΑΨΑΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ......σας περιμένουμε!!!
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΩΡΑ 11π.μ-7μ.μ
τηλ:2105911823 & 6945434004
KOAN -HolistiCenter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου